Vill du bli en i vårt team?

Trygghet

Det ska vara tryggt att jobba hos oss och det ska vara roligt att gå till jobbet. Att gå till jobbet och veta att arbetsgivaren följer de lagar och regler som arbetsmarknadens parter kommit överens om låter kanske som en självklarhet, men tyvärr är det inte alltid så. På Taxus kan du vara trygg och här har vi ordning och reda, vi tror nämligen att om man har en schysst arbetsgivare och trivs med sin anställning så gör man ett bra jobb. Det bli en win win situation.

Kompetensutveckling

Vi utbildar oss ständigt för att bli så attraktiva som möjligt på marknaden, givetvis har vi alla kravkurser som till exempel Arbete på väg, men också utbildningar i Ecodriving, GPS-körkort, Säkra lyft med flera. Vi tror nämligen att kompetensutveckling bidrar till personlig utveckling.

Modern maskinpark

För våra kunder är det viktigt med hög driftsäkerhet därför har vi valt att alltid ha en så uppdaterad maskinpark som möjligt, de flesta maskiner går med serviceavtal. I alla våra grävmaskiner sitter det GPS- styrning och i några även våg. Vi tror nämligen att ny teknik och moderna maskiner är en trivselfaktor.

Sammanhållning

På Taxus har vi en förbättringsgrupp där personalen ständigt jobbar för att förbättra bland annat arbetsmiljö. Vi har också en trivselgrupp som har till uppgift att anordna kickoff på vår och höst samt andra trevliga tillställningar. Vi tror nämligen att delaktighet i beslut och möjlighet att påverka ökar sammanhållningen.

Hör av dig!

Skicka in ansökan via mail till

Kontakta våra kundansvariga

Bo Bingmark
0705 – 10 27 30

Börje Ivarsson
0703 – 05 88 85

Taxus AB

Mejselvägen 5
444 32 Stenungsund

0303 – 72 90 00

info@taxusab.se