Våra kundansvariga hjälper dig. Snabbt.

Hos Taxus har du din egen kundansvarige – som alltid ställer upp. Du får snabbt hjälp. De lyssnar till vad du behöver och föreslår sedan en skräddarsydd hyrlösning.

Ibland kan det vara riktigt bråttom att få tag i en maskin med förare. Andra gånger vill våra kunder ha en långsiktig planering med flera maskiner inbokade i god tid innan de riktigt stora bygg- och anläggningsprojekten startar upp.

 

Från enstaka maskiner eller anläggare till helhetslösningar som också omfattar transportlösningar eller annat du behöver.

Taxus kundansvariga är Börje Ivarsson och Bo Bingmark. Båda har arbetat många år i branschen. De vet vad seriösa bygg- och anläggningsföretag behöver, och utifrån sin långa erfarenhet lyssnar de till dina behov och matchar dem med rätt resurser och kompetens.

– Taxus styrka är bredden, resurserna och den egna kompetensen, en mycket modern maskinpark men också vårt gedigna nätverk med maskinägare och transportörer. Som kundansvariga fungerar vi som en ingång till det Taxus har att erbjuda och det gör vardagen enklare för våra kunder, säger Börje.

– Man behöver inte jaga runt och känna oro för om eller hur man ska få tag i de resurser man behöver. Det är bara att kontakta oss och diskutera det aktuella behovet. Är det riktigt bråttom löser vi det. Är det en större entreprenad där det kan behövas bredare lösningar som omfattar flera maskiner och även transporter kan vi ta ansvar för skräddarsydda helhetslösningar, avslutar Bosse.

bo-bingmark

Bo Bingmark

0705 – 10 27 30

borje-ivarsson

Börje Ivarsson

0703 – 05 88 85

Kontakta våra kundansvariga

Bo Bingmark
0705 – 10 27 30

Börje Ivarsson
0703 – 05 88 85

Taxus AB

Mejselvägen 5
444 32 Stenungsund

0303 – 72 90 00

info@taxusab.se